Zien: BN'ers lunchen op Paleis Noordeinde met koning Willem-Alexander en koningin Máxima

Zien: BN'ers lunchen op Paleis Noordeinde met koning Willem-Alexander en koningin Máxima

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben vandaag, dinsdag 30 juni 2020, geluncht op Paleis Noordeinde met verschillende sterren. De reden van deze lunch is de bijzondere prestatie die deze BN'ers hebben verricht het afgelopen jaar.

Prijzen
Onder anderen Davina Michelle, Richard Krajicek, Nienke Plas, Jutta Leerdam, Jandino Asporaat en Estavana Polman waren te gast. Zij wonnen het afgelopen jaar ieder een bijzondere prijs. Zo won Davina de 100% NL Award voor Beste Zangeres van het Jaar, Nienke Plas twee prijzen tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala en Estavana Polman was de beste speelster op het WK handbal van 2019.

Gelachen
Jandino Asporaat schrijft bij een foto voor het paleis: "Vandaag op bezoek geweest bij onze Koning & Koningin. Mooie gesprekken gevoerd en gelachen. Ik waardeer hun maatschappelijke betrokkenheid. Maar het leukste vond ik toch, dat de koning zei; onze dochters hebben ons gek gemaakt met de Bon Bini Holland films. Vind ik best leuk. Ook dank aan het hele koninklijke staf. Van de toilet dame tot de marechaussees. Iedereen loopt daar met een smile op hun gezicht en dat is aanstekelijk. Dus dank @koninklijkhuis. Iedereen een productieve dag gewenst"

Uitblinkers lunch
Estavana schrijft: "Wauw wat een fantastische dag. Ik mocht vandaag naar het Paleis Noordeinde voor de uitblinkers lunch met de Koning en de Koningin", aldus de blije handbalster.

Bekijk hieronder de Instagram Stories van Jandino en Estavana tijdens hun bezoek aan Paleis Noordeinde.

Zien: BN'ers lunchen op <em>Paleis Noordeinde</em> met koning <em>Willem-Alexander</em> en koningin <em>Máxima</em> Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben vandaag, dinsdag 30 juni 2020, geluncht op Paleis Noordeinde met verschillende sterren. De reden van deze lunch is de bijzondere prestatie die deze BN'ers hebben verricht het afgelopen jaar. PrijzenOnder anderen Davina Michelle, Richard Krajicek, Nienke Plas, Jutta Leerdam, Jandino Asporaat en Estavana Polman waren te gast. Zij wonnen het afgelopen jaar ieder een bijzondere prijs. Zo won Davina de 100% NL Award voor Beste Zangeres van het Jaar, Nienke Plas twee prijzen tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala en Estavana Polman was de beste speelster op het WK handbal van 2019. View this post on Instagram A post shared by Jandino (@jandinoasporaat) GelachenJandino Asporaat schrijft bij een foto voor het paleis: "Vandaag op bezoek geweest bij onze Koning & Koningin. Mooie gesprekken gevoerd en gelachen. Ik waardeer hun maatschappelijke betrokkenheid. Maar het leukste vond ik toch, dat de koning zei; onze dochters hebben ons gek gemaakt met de Bon Bini Holland films. Vind ik best leuk. Ook dank aan het hele koninklijke staf. Van de toilet dame tot de marechaussees. Iedereen loopt daar met een smile op hun gezicht en dat is aanstekelijk. Dus dank @koninklijkhuis. Iedereen een productieve dag gewenst" View this post on Instagram A post shared by Estavana Polman (@estavana) Uitblinkers lunchEstavana schrijft: "Wauw wat een fantastische dag. Ik mocht vandaag naar het Paleis Noordeinde voor de uitblinkers lunch met de Koning en de Koningin", aldus de blije handbalster. Bekijk hieronder de Instagram Stories van Jandino en Estavana tijdens hun bezoek aan Paleis Noordeinde.
Entertainment :
Zien: BN'ers lunchen op Paleis Noordeinde met koning Willem-Alexander en koningin Máxima


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: BN'ers lunchen op Paleis Noordeinde met koning Willem-Alexander en koningin Máxima of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier