Dochtertje Teddy boos op Waylon: "Nee papa!"

Dochtertje Teddy boos op Waylon: "Nee papa!"

Bibi Breijman, de vriendin van Waylon, deelt een video op Instagram waarin haar dochtertje en Waylon te zien zijn. Teddy vindt het niet leuk als papa aan haar stuur zit: "Nee, papa!", schreeuwt ze naar hem. Waylon en Bibi vinden het maar al te grappig en zetten de video op social media.

Bekijk de schattige beelden van Waylon en zijn dochtertje hieronder.

Dochtertje <em>Teddy</em> boos op Waylon: &quot;Nee papa!&quot; Bibi Breijman, de vriendin van Waylon, deelt een video op Instagram waarin haar dochtertje en Waylon te zien zijn. Teddy vindt het niet leuk als papa aan haar stuur zit: "Nee, papa!", schreeuwt ze naar hem. Waylon en Bibi vinden het maar al te grappig en zetten de video op social media. Bekijk de schattige beelden van Waylon en zijn dochtertje hieronder. Bekijk ook Zien: Waylon geeft 'wonder kusjes' aan dochtertje Teddy Bekijk deze video » Grappige beelden: Dochtertje Bibi Breijman kijkt zuur door citroen Bekijk deze video »
Entertainment :
Dochtertje Teddy boos op Waylon: "Nee papa!"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dochtertje Teddy boos op Waylon: "Nee papa!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV