Video: Marcel van Roosmalen over racismedebat: 'We zijn verloren'

Video: Marcel van Roosmalen over racismedebat: 'We zijn verloren'

Video: <em>Marcel van Roosmalen</em> over racismedebat: 'We zijn verloren' Het racismedebat wordt volop gevoerd in Nederland. Marcel van Roosmalen keert zich tegen de discussie in zijn radiocolumn op NPO Radio 2. Hij vertelt dat hij hoopt dat er geen medicijn komt tegen corona. "Met een beetje geluk gaan we er allemaal aan voor die vreselijke Sinterklaastijd aanbreekt", zegt hij. Bekijk de hele video van NPO Radio 2 over Marcel van Roosmalen hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Johan Derksen teleurgesteld in Martin Gaus: "Mijn hond luistert nog steeds niet" Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen roast Arie Boomsma: "Hij is de ziekte van deze tijd" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Marcel van Roosmalen over racismedebat: 'We zijn verloren'

Het racismedebat wordt volop gevoerd in Nederland. Marcel van Roosmalen keert zich tegen de discussie in zijn radiocolumn op NPO Radio 2. Hij vertelt dat hij hoopt dat er geen medicijn komt tegen corona. "Met een beetje geluk gaan we er allemaal aan voor die vreselijke Sinterklaastijd aanbreekt", zegt hij.

Bekijk de hele video van NPO Radio 2 over Marcel van Roosmalen hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Marcel van Roosmalen over racismedebat: 'We zijn verloren' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV