Beter Laat Dan Nooit-mannen gooien heupen los in Vietnam

Beter Laat Dan Nooit-mannen gooien heupen los in Vietnam

Vanaf midden juni herhaalt RTL 4 het eerste seizoen van Beter laat dan nooit. Olcay Gulsen was in seizoen 1 de reisleidster en Olcay en de mannen doen in de aflevering van vanavond aan ochtendgym om gezond te blijven. De mannen vonden de heupbewegingen van de vrouwen maar wat leuk.

Bekijk het fragment uit Beter laat dan nooit hieronder. (herhaling)

<em>Beter Laat Dan Nooit</em>-mannen gooien heupen los in <em>Vietnam</em> Vanaf midden juni herhaalt RTL 4 het eerste seizoen van Beter laat dan nooit. Olcay Gulsen was in seizoen 1 de reisleidster en Olcay en de mannen doen in de aflevering van vanavond aan ochtendgym om gezond te blijven. De mannen vonden de heupbewegingen van de vrouwen maar wat leuk. Bekijk het fragment uit Beter laat dan nooit hieronder. (herhaling) Beter laat dan nooit is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beter laat dan nooit terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Olcay Gulsen beledigt Ruud de Wild: "Wat een onzin. Ik vind dat echt een belediging!" Bekijk deze video » Video: Ruud de Wild steelt Olcay Gulsens idee: "Wat ben je aan het maken?" Bekijk deze video »
TV :
Beter Laat Dan Nooit-mannen gooien heupen los in Vietnam

Beter laat dan nooit is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beter laat dan nooit terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beter Laat Dan Nooit-mannen gooien heupen los in Vietnam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV