Opsporing Verzocht gemist? Verdachte zedenmisdrijf Roden nog niet gepakt

Opsporing Verzocht gemist? Verdachte zedenmisdrijf Roden nog niet gepakt

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Verdachte zedenmisdrijf Roden nog niet gepakt Op dinsdag 30 juni werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak uit Roden. De verdachte van het veelbesproken zedenmisdrijf is nog niet gepakt. Het is nog niet duidelijk wie de fietsende man is. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht bij Gids.tv Opsporing Verzocht: Twee sishalounges in Eindhoven beschoten, mogelijk zelfde dader? Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Auto's van zorgpersoneel leegeroofd in Tilburg Bekijk deze video »
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Verdachte zedenmisdrijf Roden nog niet gepakt

Op dinsdag 30 juni werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak uit Roden. De verdachte van het veelbesproken zedenmisdrijf is nog niet gepakt. Het is nog niet duidelijk wie de fietsende man is.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht bij Gids.tv

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Verdachte zedenmisdrijf Roden nog niet gepakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV