Opsporing Verzocht gemist? Overvallen op supermarkten in Wijchen en Nijmegen

Opsporing Verzocht gemist? Overvallen op supermarkten in Wijchen en Nijmegen

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Overvallen op supermarkten in Wijchen en Nijmegen Op dinsdag 30 juni werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak uit Wijchen en Nijmegen. Twee jonge overvallers overvielen twee supermarkten. In Wijchen maakten ze de daders wat geld buit. In Nijmegen stonden ze voor een dichte deur. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht bij Gids.tv Opsporing Verzocht gemist? Verdachte zedenmisdrijf Roden nog niet gepakt Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Onderzoek naar moord Gregori Maduro in Haarlem Bekijk deze video »
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Overvallen op supermarkten in Wijchen en Nijmegen

Op dinsdag 30 juni werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak uit Wijchen en Nijmegen. Twee jonge overvallers overvielen twee supermarkten. In Wijchen maakten ze de daders wat geld buit. In Nijmegen stonden ze voor een dichte deur.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht bij Gids.tv

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Overvallen op supermarkten in Wijchen en Nijmegen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV