PowNed: Kamerleden zijn klaar voor reces vanwege zomervakantie

PowNed: Kamerleden zijn klaar voor reces vanwege zomervakantie

<em>PowNed:</em> Kamerleden zijn klaar voor reces vanwege zomervakantie Het duurt niet lang meer voor de 150 leden van de Tweede Kamer tot ze weer op reces mogen voor de zomervakantie. Twee maanden lang zullen er geen debatten meer zijn. Na de zomer zullen alle zaken hervat worden. Bram Douwes pijlde de stemming in Den Haag. Bekijk de hele video van PowNed over het reces van de Tweede Kamer hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Video: waarom zont Nederland niet meer topless? Bekijk deze video » Willem Engel van VirusWaanzin strijdt verder tegen coronamaatregelen (video) Bekijk deze video »
Politiek :
PowNed: Kamerleden zijn klaar voor reces vanwege zomervakantie

Het duurt niet lang meer voor de 150 leden van de Tweede Kamer tot ze weer op reces mogen voor de zomervakantie. Twee maanden lang zullen er geen debatten meer zijn. Na de zomer zullen alle zaken hervat worden. Bram Douwes pijlde de stemming in Den Haag.

Bekijk de hele video van PowNed over het reces van de Tweede Kamer hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op PowNed: Kamerleden zijn klaar voor reces vanwege zomervakantie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV