Beau gemist? Gijs Rademaker over stijging populariteit van VVD

Beau gemist? Gijs Rademaker over stijging populariteit van VVD

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 30 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

De coronacrisis heeft voor een enorme stijging gezorgd van de VVD in de peilingen. Gijs Rademaker vertelt over de stijging bij Beau. "De coronacrisis heeft de VVD tot een pilaar van ongekende hoogte opgestuwd", zegt hij.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Gijs Rademaker over stijging populariteit van VVD Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 30 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. De coronacrisis heeft voor een enorme stijging gezorgd van de VVD in de peilingen. Gijs Rademaker vertelt over de stijging bij Beau. "De coronacrisis heeft de VVD tot een pilaar van ongekende hoogte opgestuwd", zegt hij. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Huub Stapel woest in Beau: "Kabinet vindt cultuur volstrekt onbelangrijk!" Bekijk deze video » Beau gemist? Huub Stapel vertelt zijn mooiste herinneringen aan Limburg (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Gijs Rademaker over stijging populariteit van VVD

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Gijs Rademaker over stijging populariteit van VVD of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV