Beau gemist? Martijn van Helvert trok zich terug als kandidaat CDA-lijsttrekker

Beau gemist? Martijn van Helvert trok zich terug als kandidaat CDA-lijsttrekker

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 30 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

De lijsttrekkersstrijd bij het CDA is in volle gang. Toch besloot Martijn van Helvert zich terug te trekken als kandidaat in deze strijd. Hij vertelt erover bij Beau. "Ik moet toch constateren dat de verkiezing tussen andere kandidaten gaat", zegt hij.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Martijn van Helvert trok zich terug als kandidaat CDA-lijsttrekker Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 30 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. De lijsttrekkersstrijd bij het CDA is in volle gang. Toch besloot Martijn van Helvert zich terug te trekken als kandidaat in deze strijd. Hij vertelt erover bij Beau. "Ik moet toch constateren dat de verkiezing tussen andere kandidaten gaat", zegt hij. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Goedemorgen Nederland: Pieter Omtzigt over populariteit in peilingen (video) Bekijk deze video » Beau gemist? Theo Hiddema over samenwerking CDA en Forum voor Democratie Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Martijn van Helvert trok zich terug als kandidaat CDA-lijsttrekker

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Martijn van Helvert trok zich terug als kandidaat CDA-lijsttrekker of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV