Shownieuws: Isa Hoes in totale paniek tijdens filmopnames Engel

Shownieuws: Isa Hoes in totale paniek tijdens filmopnames Engel

<em>Shownieuws:</em> Isa Hoes in totale paniek tijdens filmopnames Engel Isa Hoes was behoorlijk in paniek toen tijdens de opnames van de jeugdfilm Engel het coronavirus uitbrak. De film zou sowieso in twee periodes worden opgenomen. Met nog maar vijf draaidagen te gaan, toen de coronacrisis om de hoek kwam kijken. Met wat kunst- en vliegwerk is het toch helemaal goedgekomen met de film. Ze vertelt erover bij Shownieuws. Bekijk de hele video van Shownieuws over de film van Isa Hoes hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Rachel Hazes spant rechtzaak aan tegen hartsvriendin Marieke van Beek (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Wesley Sneijder spreekt zich uit over Voetbal TV: 'Laat hangen' Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: Isa Hoes in totale paniek tijdens filmopnames Engel

Isa Hoes was behoorlijk in paniek toen tijdens de opnames van de jeugdfilm Engel het coronavirus uitbrak. De film zou sowieso in twee periodes worden opgenomen. Met nog maar vijf draaidagen te gaan, toen de coronacrisis om de hoek kwam kijken. Met wat kunst- en vliegwerk is het toch helemaal goedgekomen met de film. Ze vertelt erover bij Shownieuws.

Bekijk de hele video van Shownieuws over de film van Isa Hoes hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Isa Hoes in totale paniek tijdens filmopnames Engel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV