Op1: Saskia Belleman vertelt over de moordzaak van Thijs H.

Op1: Saskia Belleman vertelt over de moordzaak van Thijs H.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van de uitzending van Op1 op dinsdag 30 juni. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 30 juni terugkijken.

Rechtbankverslaggever Saskia Belleman woonde vandaag de zitting bij in de zaak tegen Thijs H. Ze vertelt over de zaak bij Op1. "Het OM zegt dat Thijs H. liegt, manipuleert en waarschijjnlijk simuleert. Ze geloven niet dat hij onder invloed van een psychose drie moorden heeft gepleegd."

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1:</em> Saskia Belleman vertelt over de moordzaak van Thijs H. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van de uitzending van Op1 op dinsdag 30 juni. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 30 juni terugkijken. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman woonde vandaag de zitting bij in de zaak tegen Thijs H. Ze vertelt over de zaak bij Op1. "Het OM zegt dat Thijs H. liegt, manipuleert en waarschijjnlijk simuleert. Ze geloven niet dat hij onder invloed van een psychose drie moorden heeft gepleegd." Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beau gemist? Saskia Belleman over Thijs H.: "OM denkt dat hij een spel speelt" Bekijk deze video » Dinsdag te gast bij Op1: Maurice de Hond en Andreas Voss in debat over 1,5 meter Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Saskia Belleman vertelt over de moordzaak van Thijs H.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Saskia Belleman vertelt over de moordzaak van Thijs H. of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV