Detective Van Der Valk aflevering 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detective Van Der Valk aflevering 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detective Van Der Valk aflevering 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de derde en laatste aflevering van de Britse detectiveserie Van der Valk, die zich afspeelt in en rond Amsterdam, wordt de Amsterdamse modewereld opgeschud door de brute moord op een bekende modevlogger. Intriges en idealenAls Van der Valk de dader probeert te achterhalen, stuit hij op een wereld aan intriges en idealen. Lucienne ontdekt iets over Job Cloover wat zijn gedrag in een heel ander daglicht plaatst. Oude zaakOndertussen worden Van der Valk en zijn baas geconfronteerd met een oude zaak rond een corrupte politieman die het hele team in gevaar brengt. Nederlandse detectiveDe Britse detective speelt zich af in en rond Amsterdam en gaat over de Nederlandse detective Piet van der Valk, die moordzaken in de regio Amsterdam onderzoekt. Het is een remake van de serie Van der Valk uit de jaren 70 en 90. Je kunt de vorige afleveringen van Detective Van der Valk terugkijken via Gids.tv. Netflix flanst in allerijl releasevideo Lucifer in elkaar na gelekte releasedatum Bekijk deze video » Bekijk trailer Stateless met Oscarwinnares Cate Blanchett (8 juli op Netflix) Bekijk deze video »
Uitzending :
Detective Van Der Valk aflevering 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de derde en laatste aflevering van de Britse detectiveserie Van der Valk, die zich afspeelt in en rond Amsterdam, wordt de Amsterdamse modewereld opgeschud door de brute moord op een bekende modevlogger.

Intriges en idealen
Als Van der Valk de dader probeert te achterhalen, stuit hij op een wereld aan intriges en idealen. Lucienne ontdekt iets over Job Cloover wat zijn gedrag in een heel ander daglicht plaatst.

Oude zaak
Ondertussen worden Van der Valk en zijn baas geconfronteerd met een oude zaak rond een corrupte politieman die het hele team in gevaar brengt.

Nederlandse detective
De Britse detective speelt zich af in en rond Amsterdam en gaat over de Nederlandse detective Piet van der Valk, die moordzaken in de regio Amsterdam onderzoekt. Het is een remake van de serie Van der Valk uit de jaren 70 en 90. Je kunt de vorige afleveringen van Detective Van der Valk terugkijken via Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Detective Van Der Valk aflevering 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV