Concert Let's Go Crazy: A Grammy Salute to Prince gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Concert Let's Go Crazy: A Grammy Salute to Prince gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Concert Let's Go Crazy: A Grammy Salute to Prince gemist? Bekijk hier de hele uitzending NPO 3 zendt vanavond het tributeconcert 'Let's Go Crazy: The GRAMMY Salute to Prince' uit, dat twee dagen na de 62ste Grammy Awards in januari dit jaar werd gegeven als een eerbetoon aan de nalatenschap van popartiest Prince. InvloedPrince, die in 2016 overleed, is in totaal 38 keer genomineerd geweest voor een Grammy en heeft er zeven gewonnen. De special is een eerbetoon van wereldsterren aan de ongeëvenaarde invloed die Prince heeft gehad op de muziekwereld. OptredensMet optredens van onder meer Grammy-winnaars Earth, Wind & Fire, Foo Fighters, Juanes, Alicia Keys, John Legend, Chris Martin van Coldplay en Usher. Muzikale vriendenDaarnaast is er een gezamenlijk optreden van de beroemdste muzikale vrienden van Prince en mensen met wie hij heeft samengewerkt, waaronder zijn Grammy-winnende band The Revolution, Sheila E., die ooit zelf genomineerd was voor een Grammy, en de legendarische funkband Morris Day and The Time. Grammy's: Aerosmith & Run-DMC maken er een feest van Bekijk deze video » Billie Eilish vindt Grammy voor Album van het Jaar onterecht: "Ariana Grande verdient dit" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

NPO 3 zendt vanavond het tributeconcert 'Let's Go Crazy: The GRAMMY Salute to Prince' uit, dat twee dagen na de 62ste Grammy Awards in januari dit jaar werd gegeven als een eerbetoon aan de nalatenschap van popartiest Prince.

Invloed
Prince, die in 2016 overleed, is in totaal 38 keer genomineerd geweest voor een Grammy en heeft er zeven gewonnen. De special is een eerbetoon van wereldsterren aan de ongeëvenaarde invloed die Prince heeft gehad op de muziekwereld.

Optredens
Met optredens van onder meer Grammy-winnaars Earth, Wind & Fire, Foo Fighters, Juanes, Alicia Keys, John Legend, Chris Martin van Coldplay en Usher.

Muzikale vrienden
Daarnaast is er een gezamenlijk optreden van de beroemdste muzikale vrienden van Prince en mensen met wie hij heeft samengewerkt, waaronder zijn Grammy-winnende band The Revolution, Sheila E., die ooit zelf genomineerd was voor een Grammy, en de legendarische funkband Morris Day and The Time.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Concert Let's Go Crazy: A Grammy Salute to Prince gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV