Typisch Surinaams van Roué Verveer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Typisch Surinaams van Roué Verveer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Typisch Surinaams van Roué Verveer gemist? Bekijk hier de hele uitzending Typisch Surinaams is de allereerste Surinaams gesproken comedyshow van cabaretier Roué Verveer en wordt vanavond uitgezonden op NPO 3. Surinaamse grappenHet is een show met typisch Surinaamse fatu's (grappen) over typische Surinaamse dingen. De show is Nederlands ondertiteld. FeestRoué Verveer maakt van zijn voorstelling in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré een groot feest waarin hij de kracht en de schoonheid van de Surinaamse cultuur naar voren brengt. Najib Amhali belachelijk gemaakt door Roué Verveer: "Dit krijg je als je iemand uit Suriname haalt" Bekijk deze video » Jinek gemist?: Roué Verveer en Rayen Panday over favoriete comedian: "We stonden in z'n kleedkamer!" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Typisch Surinaams is de allereerste Surinaams gesproken comedyshow van cabaretier Roué Verveer en wordt vanavond uitgezonden op NPO 3.

Surinaamse grappen
Het is een show met typisch Surinaamse fatu's (grappen) over typische Surinaamse dingen. De show is Nederlands ondertiteld.

Feest
Roué Verveer maakt van zijn voorstelling in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré een groot feest waarin hij de kracht en de schoonheid van de Surinaamse cultuur naar voren brengt.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Typisch Surinaams van Roué Verveer gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV