Zien: geradicaliseerde Mahmoud Tighadouini kwam tot inkeer door verpleegster

Zien: geradicaliseerde Mahmoud Tighadouini kwam tot inkeer door verpleegster

Mahmoud Tighadouini ging op zijn 18e helemaal de verkeerde kant op. Hij begon te radicaliseren en werd als het ware opgeleid om mensen te doden. Totdat Tighadouini zelf in een levensbedreigende situatie terechtkwam. Hij kwam in het ziekenhuis terecht, waar de verpleging hem altijd met liefde heeft verzorgd. "Zij was opgeleid om mensenlevens te redden, en ik werd opgeleid om mensenlevens te doden", vertelt hij hierover.

Bekijk het emotionele verhaal van Mahmoud Tighadouini hieronder in de video van NPO Radio 1.

Zien: geradicaliseerde <em>Mahmoud Tighadouini</em> kwam tot inkeer door verpleegster Mahmoud Tighadouini ging op zijn 18e helemaal de verkeerde kant op. Hij begon te radicaliseren en werd als het ware opgeleid om mensen te doden. Totdat Tighadouini zelf in een levensbedreigende situatie terechtkwam. Hij kwam in het ziekenhuis terecht, waar de verpleging hem altijd met liefde heeft verzorgd. "Zij was opgeleid om mensenlevens te redden, en ik werd opgeleid om mensenlevens te doden", vertelt hij hierover. Bekijk het emotionele verhaal van Mahmoud Tighadouini hieronder in de video van NPO Radio 1. Bekijk ook Zien: kunstenaar Banksy maakt bijzonder schilderij voor zorgpersoneel Bekijk deze video » Beau: Kunstenaar Manuel Seikritt steekt zorgpersoneel hart onder de riem Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: geradicaliseerde Mahmoud Tighadouini kwam tot inkeer door verpleegster of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV