Femke Halsema geeft toespraak tijdens Keti Koti in Amsterdam (video)

Femke Halsema geeft toespraak tijdens Keti Koti in Amsterdam (video)

Kijk hier de volledige Nationale Herdenking Slavernijverleden in Amsterdam terug.

Femke Halsema was een van de sprekers tijdens de Nationale Herdenking Slavernijverleden in Amsterdam. De Amsterdamse burgemeester sprak tijdens Keti Koti, de dag waarop de afschaffing van de slavernij door Nederland wordt gevierd, vooral over het hedendaagse racisme.

Uitbannen racisme gaat te traag
Al wekenlang zijn er ook in Nederland protesten gaande om dit racisme vandaag de dag nog tegen te gaan. Halsema geeft aan dat de afschaffing van de slavernij hoop geeft voor de toekomst, maar dat het uitbannen van racisme veel te traag gaat. "Wegkijken, wegmoffelen, ontkennen: dat kan niet en dat willen we niet."

Bekijk de toespraak van Femke Halsema tijdens Keti Koti hieronder in de video van het AD.

<em>Femke Halsema</em> geeft toespraak tijdens <em>Keti Koti</em> in Amsterdam (video) Kijk hier de volledige Nationale Herdenking Slavernijverleden in Amsterdam terug. Femke Halsema was een van de sprekers tijdens de Nationale Herdenking Slavernijverleden in Amsterdam. De Amsterdamse burgemeester sprak tijdens Keti Koti, de dag waarop de afschaffing van de slavernij door Nederland wordt gevierd, vooral over het hedendaagse racisme. Uitbannen racisme gaat te traagAl wekenlang zijn er ook in Nederland protesten gaande om dit racisme vandaag de dag nog tegen te gaan. Halsema geeft aan dat de afschaffing van de slavernij hoop geeft voor de toekomst, maar dat het uitbannen van racisme veel te traag gaat. "Wegkijken, wegmoffelen, ontkennen: dat kan niet en dat willen we niet." Bekijk de toespraak van Femke Halsema tijdens Keti Koti hieronder in de video van het AD. Bekijk ook Bekijk LIVE: Nationale Herdenking Slavernijverleden op Keti Koti Bekijk deze video » Zo zag de Nationale Herdenking Slavernijverleden eruit in Amsterdam (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Femke Halsema geeft toespraak tijdens Keti Koti in Amsterdam (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Femke Halsema geeft toespraak tijdens Keti Koti in Amsterdam (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV