Ali B wéér jurylid, nu bij Holland's Got Talent: "Worden mensen me niet zat?" (video)

Ali B wéér jurylid, nu bij Holland's Got Talent: "Worden mensen me niet zat?" (video)

De tijd dat Ali B de hitlijsten bestormde met hits als 'Leipe Mocro Flavour' en 'Wat zou je doen' ligt inmiddels ver achter ons. De rapper lijkt zich te hebben gericht op een fulltime loopbaan als jurylid bij talentenjachten. Na klussen bij The Voice of Holland, The Voice Kids en We Want More neemt hij nu het plekje over van Dan Karaty bij Holland's Got Talent.

Onzekerheden
"Iemand moest het doen," aldus Ali. Tegenover de camera's van RTL Boulevard biecht hij echter wel op dat hij met een aantal onzekerheden leeft. "Worden mensen me niet zat?" vraagt Ali zich hardop af. Tja, het is heel goed mogelijk, gezien zijn lange staat van dienst als jurylid. Toch zullen er ook nog genoeg fans zijn die geen genoeg van Ali kunnen krijgen.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

<em>Ali B</em> wéér jurylid, nu bij <em>Holland's Got Talent</em>: &quot;Worden mensen me niet zat?&quot; (video) De tijd dat Ali B de hitlijsten bestormde met hits als 'Leipe Mocro Flavour' en 'Wat zou je doen' ligt inmiddels ver achter ons. De rapper lijkt zich te hebben gericht op een fulltime loopbaan als jurylid bij talentenjachten. Na klussen bij The Voice of Holland, The Voice Kids en We Want More neemt hij nu het plekje over van Dan Karaty bij Holland's Got Talent. Onzekerheden"Iemand moest het doen," aldus Ali. Tegenover de camera's van RTL Boulevard biecht hij echter wel op dat hij met een aantal onzekerheden leeft. "Worden mensen me niet zat?" vraagt Ali zich hardop af. Tja, het is heel goed mogelijk, gezien zijn lange staat van dienst als jurylid. Toch zullen er ook nog genoeg fans zijn die geen genoeg van Ali kunnen krijgen. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Ali B weet al op welke partij hij stemt: "Voor het eerst in mijn leven" Bekijk deze video » André Hazes in Who Knows More: "Ik heb altijd gepikt'' Bekijk deze video »
TV :
Ali B wéér jurylid, nu bij Holland's Got Talent: "Worden mensen me niet zat?" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ali B wéér jurylid, nu bij Holland's Got Talent: "Worden mensen me niet zat?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV