Talkshow M: Typhoon beschrijft zijn gevoel bij Black Lives Matter-beweging

Talkshow M: Typhoon beschrijft zijn gevoel bij Black Lives Matter-beweging

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 1 juli. Je kunt ook de hele aflevering van M terugkijken op Gids.tv.

Ook voor rapper Typhoon waren de afgelopen maanden emotioneel gezien behoorlijk pittig. Typhoon heeft het gevoel als zwarte man nu wél gehoord te worden. Dit is dan ook de tijd om door te pakken. Volgens de rapper moeten veranderingen namelijk niet geleidelijk gaan, maar moeten we die nu doorzetten.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em>: Typhoon beschrijft zijn gevoel bij <em>Black Lives Matter</em>-beweging Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 1 juli. Je kunt ook de hele aflevering van M terugkijken op Gids.tv. Ook voor rapper Typhoon waren de afgelopen maanden emotioneel gezien behoorlijk pittig. Typhoon heeft het gevoel als zwarte man nu wél gehoord te worden. Dit is dan ook de tijd om door te pakken. Volgens de rapper moeten veranderingen namelijk niet geleidelijk gaan, maar moeten we die nu doorzetten. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Talkshow M gemist? Shary-An Nivillac zingt 'Ain't Got No, I Got Life' in Carré Bekijk deze video » Andrew Makkinga in talkshow M: "John de Mol moet aan diversiteit werken" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M: Typhoon beschrijft zijn gevoel bij Black Lives Matter-beweging

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: Typhoon beschrijft zijn gevoel bij Black Lives Matter-beweging of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV