Paris Jackson onthult: "Ik heb gedatet met een man met een vagina" (video)

Paris Jackson onthult: "Ik heb gedatet met een man met een vagina" (video)

<em>Paris Jackson</em> onthult: &quot;Ik heb gedatet met een man met een vagina&quot; (video) Paris Jackson, de dochter van de elf jaar geleden overleden zanger Michael Jackson, gooit haar hele leven op straat in een nieuwe documentaireserie, die op Facebook verschijnt. Zo onthult ze onder meer dat ze ooit gedatet heeft met een man met een vagina, en dat ze meerdere keren zelfmoord probeerde te plegen. Nu heeft ze haar leven echter weer op de rit en ze streeft zelfs een muziekcarrière na. Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven. De eerste aflevering van de docuserie Unfiltered is inmiddels te zien via Facebook Watch en elke week verschijnt er een nieuwe episode. Bekijk ook Neefje Michael Jackson neemt eerste single op Bekijk deze video » Neef Michael Jackson: ‘Er is al 30 jaar lang over mijn oom gelogen’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Paris Jackson onthult: "Ik heb gedatet met een man met een vagina" (video)

Paris Jackson, de dochter van de elf jaar geleden overleden zanger Michael Jackson, gooit haar hele leven op straat in een nieuwe documentaireserie, die op Facebook verschijnt. Zo onthult ze onder meer dat ze ooit gedatet heeft met een man met een vagina, en dat ze meerdere keren zelfmoord probeerde te plegen. Nu heeft ze haar leven echter weer op de rit en ze streeft zelfs een muziekcarrière na.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven. De eerste aflevering van de docuserie Unfiltered is inmiddels te zien via Facebook Watch en elke week verschijnt er een nieuwe episode.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Paris Jackson onthult: "Ik heb gedatet met een man met een vagina" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV