Nadège (Chateau Meiland) nu ook woest op Carlo Boszhard vanwege imitatie (video)

Nadège (Chateau Meiland) nu ook woest op Carlo Boszhard vanwege imitatie (video)

Het lijkt erop dat de Franse huishoudster Nadège, die bekend werd door het programma Chateau Meiland, een blok aan het been van de Nederlandse entertainmentwereld gaat worden. Eerst was ze al boos op de familie Meiland en nu moet ook Carlo Boszhard het ongelden.

De TV Kantine
Boszhard gaf in het humoristische programma De TV Kantine een rake imitatie van Nadège, die bij veel kijkers op de lachspieren werkte, maar hier is de huishoudster zelf niet van gediend. Sterker nog: ze gaat zelfs een officiële klacht indienen tegen het programma, zo vertelt ze in een openhartig interview met roddelblad Weekend.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Nadège (<em>Chateau Meiland</em>) nu ook woest op Carlo Boszhard vanwege imitatie (video) Het lijkt erop dat de Franse huishoudster Nadège, die bekend werd door het programma Chateau Meiland, een blok aan het been van de Nederlandse entertainmentwereld gaat worden. Eerst was ze al boos op de familie Meiland en nu moet ook Carlo Boszhard het ongelden. De TV KantineBoszhard gaf in het humoristische programma De TV Kantine een rake imitatie van Nadège, die bij veel kijkers op de lachspieren werkte, maar hier is de huishoudster zelf niet van gediend. Sterker nog: ze gaat zelfs een officiële klacht indienen tegen het programma, zo vertelt ze in een openhartig interview met roddelblad Weekend. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Martien Meiland reageert op beschuldigingen Nadège: "Helemaal niet waar" (video) Bekijk deze video » Nadège (Chateau Meiland) doet haar verhaal: "Jammer dat het zo eindigt" Bekijk deze video »
TV :
Nadège (Chateau Meiland) nu ook woest op Carlo Boszhard vanwege imitatie (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nadège (Chateau Meiland) nu ook woest op Carlo Boszhard vanwege imitatie (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV