RTL Boulevard: Thekla Reuten voert in nieuwe Netflix-film oorlog met Vaticaan

RTL Boulevard: Thekla Reuten voert in nieuwe Netflix-film oorlog met Vaticaan

<em>RTL Boulevard</em>: Thekla Reuten voert in nieuwe Netflix-film oorlog met <em>Vaticaan</em> Thekla Reuten timmert hard aan de weg als actrice. Ze speelde eerder al samen met grootheden als George Clooney en Jennifer Lawrence en binnenkort schittert ze in de Netflix-serie Warrior Nun, waarin ze oorlog voert tegen het Vaticaan. Een leuke rol, want haar vader maakte ongeveer hetzelfde mee: hij was als priester in de jaren zeventig vóór vrouwen en homo's in de kerk en vocht dus ook tegen het Vaticaan. Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven. De serie Warrior Nun is vanaf donderdag 2 juli exclusief te zien op Netflix. Bekijk ook Spannende serie Warrior Nun vanaf 2 juli op Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Spannende film Fatal Affair vanaf 16 juli op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Boulevard: Thekla Reuten voert in nieuwe Netflix-film oorlog met Vaticaan

Thekla Reuten timmert hard aan de weg als actrice. Ze speelde eerder al samen met grootheden als George Clooney en Jennifer Lawrence en binnenkort schittert ze in de Netflix-serie Warrior Nun, waarin ze oorlog voert tegen het Vaticaan. Een leuke rol, want haar vader maakte ongeveer hetzelfde mee: hij was als priester in de jaren zeventig vóór vrouwen en homo's in de kerk en vocht dus ook tegen het Vaticaan.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven. De serie Warrior Nun is vanaf donderdag 2 juli exclusief te zien op Netflix.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Thekla Reuten voert in nieuwe Netflix-film oorlog met Vaticaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV