Talkshow M gemist? Typhoon zingt Alles is gezegend (video)

Talkshow M gemist? Typhoon zingt Alles is gezegend (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 1 juli. Je kunt ook de hele aflevering van M terugkijken op Gids.tv.

Deze speciale uitzending van talkshow M wordt gemaakt in Koninklijk Theater Carré. Optredens kunnen daarom niet ontbreken en Typhoon is een van de mazzelaars die het podium van het Amsterdamse theater op mag gaan, nadat het maandenlang gesloten is geweest. Typhoon zingt zijn nummer Alles is gezegend.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Typhoon zingt <em>Alles is gezegend</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 1 juli. Je kunt ook de hele aflevering van M terugkijken op Gids.tv. Deze speciale uitzending van talkshow M wordt gemaakt in Koninklijk Theater Carré. Optredens kunnen daarom niet ontbreken en Typhoon is een van de mazzelaars die het podium van het Amsterdamse theater op mag gaan, nadat het maandenlang gesloten is geweest. Typhoon zingt zijn nummer Alles is gezegend. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Talkshow M gemist? Shary-An Nivillac zingt 'Ain't Got No, I Got Life' in Carré Bekijk deze video » Talkshow M: Typhoon beschrijft zijn gevoel bij Black Lives Matter-beweging Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Typhoon zingt Alles is gezegend (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Typhoon zingt Alles is gezegend (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV