Zien: koningin Máxima steunt de culturele sector met werkbezoek

Zien: koningin Máxima steunt de culturele sector met werkbezoek

Zien: <em>koningin Máxima</em> steunt de culturele sector met werkbezoek Koningin Máxima bracht vandaag (1 juli) een bezoek aan theater De Nieuwe Regentes in Den Haag. Daar was ze toeschouwer bij een aantal optredens en ze ging in gesprek met mensen die werkzaam zijn in de culturele sector. Met haar werkbezoek hoopt de koningin de sector een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd. Bekijk de reportage van Blauw bloed hierboven. Bekijk ook Prinses Alexia viert 15e verjaardag: bekijk mooie beelden van haar leven Bekijk deze video » Zien: BN'ers lunchen op Paleis Noordeinde met koning Willem-Alexander en koningin Máxima Bekijk deze video »
Royals :
Zien: koningin Máxima steunt de culturele sector met werkbezoek

Koningin Máxima bracht vandaag (1 juli) een bezoek aan theater De Nieuwe Regentes in Den Haag. Daar was ze toeschouwer bij een aantal optredens en ze ging in gesprek met mensen die werkzaam zijn in de culturele sector. Met haar werkbezoek hoopt de koningin de sector een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd.

Bekijk de reportage van Blauw bloed hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: koningin Máxima steunt de culturele sector met werkbezoek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV