Zien: rapper Bizzey bezoekt middelbare school voor gesprek over racisme

Zien: rapper Bizzey bezoekt middelbare school voor gesprek over racisme

Zien: rapper <em>Bizzey</em> bezoekt middelbare school voor gesprek over racisme Rapper Bizzey is momenteel één van de populairste muzikanten van Nederland en vooral onder middelbare scholieren heeft hij een enorme fanbase. Er is dus bijna geen beter persoon, ook omdat hij gekleurd is, om met jongeren te praten over racisme en Black Lives Matter. De kinderen zaten met open mond te luisteren naar het verhaal van hun idool. Bekijk de reportage over de gastles van rapper Bizzey over racisme hierboven. Bekijk ook WhatsApp-groep van politie vol met racistische berichten (video) Bekijk deze video » Zien: Lodewijk Asscher fileert Farid Azarkan en partij DENK om etnisch profileren Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: rapper Bizzey bezoekt middelbare school voor gesprek over racisme

Rapper Bizzey is momenteel één van de populairste muzikanten van Nederland en vooral onder middelbare scholieren heeft hij een enorme fanbase. Er is dus bijna geen beter persoon, ook omdat hij gekleurd is, om met jongeren te praten over racisme en Black Lives Matter. De kinderen zaten met open mond te luisteren naar het verhaal van hun idool.

Bekijk de reportage over de gastles van rapper Bizzey over racisme hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: rapper Bizzey bezoekt middelbare school voor gesprek over racisme of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV