Zien: wilde Nicolette van Dam wel trouwen met Bas Smit? "Ze zei vijf keer nee"

Zien: wilde Nicolette van Dam wel trouwen met Bas Smit? "Ze zei vijf keer nee"

Zien: wilde <em>Nicolette van Dam</em> wel trouwen met Bas Smit? &quot;Ze zei vijf keer nee&quot; Nicolette van Dam en Bas Smit vieren vandaag (1 juli) dat ze vijf jaar geleden in het huwelijksbootje stapten. Een bijzondere dag dus, maar misschien was het huwelijk er wel nooit gekomen... "Ze zei vijf keer nee," aldus Smit. Die "nee's" leken echter voort te komen uit het ongeloof bij Van Dam over het aanzoek. Bekijk het gesprek van Shownieuws met Nicolette van Dam en Bas Smit hierboven. Bekijk ook Zien: Nicolette van Dam heeft pech op het water: "Tijd voor een nieuwe boot" Bekijk deze video » Leuk: Nicolette van Dam & Bas Smit vieren spetterend verjaardagsfeest dochter Kiki Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: wilde Nicolette van Dam wel trouwen met Bas Smit? "Ze zei vijf keer nee"

Nicolette van Dam en Bas Smit vieren vandaag (1 juli) dat ze vijf jaar geleden in het huwelijksbootje stapten. Een bijzondere dag dus, maar misschien was het huwelijk er wel nooit gekomen... "Ze zei vijf keer nee," aldus Smit. Die "nee's" leken echter voort te komen uit het ongeloof bij Van Dam over het aanzoek.

Bekijk het gesprek van Shownieuws met Nicolette van Dam en Bas Smit hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: wilde Nicolette van Dam wel trouwen met Bas Smit? "Ze zei vijf keer nee" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV