Zien: kapsel koning Willem-Alexander niet bestand tegen harde wind in Waddinxveen

Zien: kapsel koning Willem-Alexander niet bestand tegen harde wind in Waddinxveen

Zien: kapsel <em>koning Willem-Alexander</em> niet bestand tegen harde wind in Waddinxveen Koning Willem-Alexander was vandaag (woensdag 1 juli) op bezoek bij het Duitse familiebedrijf Dachser, dat is gevestigd in Waddinxveen. Bij dit leer-werkbedrijf konden stages ondanks de coronacrisis wél doorgaan, en de koning ging in gesprek met een aantal stagiairs. Buiten had hij echter flink last van de harde wind: zijn haar was er duidelijk niet tegen bestand. Bekijk de beelden van het werkbezoek van koning Willem-Alexander hierboven. Bekijk ook Zien: beveiliging koning Willem-Alexander simpel omzeild door man met ladder Bekijk deze video » Prinses Alexia viert 15e verjaardag: bekijk mooie beelden van haar leven Bekijk deze video »
Royals :
Zien: kapsel koning Willem-Alexander niet bestand tegen harde wind in Waddinxveen

Koning Willem-Alexander was vandaag (woensdag 1 juli) op bezoek bij het Duitse familiebedrijf Dachser, dat is gevestigd in Waddinxveen. Bij dit leer-werkbedrijf konden stages ondanks de coronacrisis wél doorgaan, en de koning ging in gesprek met een aantal stagiairs. Buiten had hij echter flink last van de harde wind: zijn haar was er duidelijk niet tegen bestand.

Bekijk de beelden van het werkbezoek van koning Willem-Alexander hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: kapsel koning Willem-Alexander niet bestand tegen harde wind in Waddinxveen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV