Mark Rutte weigert excuses te maken voor slavernijverleden Nederland (video)

Mark Rutte weigert excuses te maken voor slavernijverleden Nederland (video)

Vandaag (woensdag 1 juli) werd er in de Tweede Kamer een verhit debat gevoerd over racisme, discriminatie en de benadeling van gekleurde Nederlanders. Ondanks de roep van sommige partijen om excuses, weigert premier Mark Rutte deze te maken.

Polarisatie
Rutte is bang dat het maken van excuses juist zal zorgen voor nóg meer polarisatie in onze samenleving. Sommige Nederlanders vinden dat deze excuses gemaakt moeten worden om tegemoet te komen aan de pijn van zwarte burgers, terwijl anderen van mening zijn dat het onzin is om excuses aan te bieden voor iets waar niemand in onze samenleving mee te maken heeft gehad.

Bekijk de beelden van Mark Rutte hieronder.

<em>Mark Rutte</em> weigert excuses te maken voor slavernijverleden Nederland (video) Vandaag (woensdag 1 juli) werd er in de Tweede Kamer een verhit debat gevoerd over racisme, discriminatie en de benadeling van gekleurde Nederlanders. Ondanks de roep van sommige partijen om excuses, weigert premier Mark Rutte deze te maken. PolarisatieRutte is bang dat het maken van excuses juist zal zorgen voor nóg meer polarisatie in onze samenleving. Sommige Nederlanders vinden dat deze excuses gemaakt moeten worden om tegemoet te komen aan de pijn van zwarte burgers, terwijl anderen van mening zijn dat het onzin is om excuses aan te bieden voor iets waar niemand in onze samenleving mee te maken heeft gehad. Bekijk de beelden van Mark Rutte hieronder. Bekijk ook Zien: Lodewijk Asscher fileert Farid Azarkan en partij DENK om etnisch profileren Bekijk deze video » Geert Wilders ziedend: "Wereld is na dood George Floyd knettergek geworden" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Mark Rutte weigert excuses te maken voor slavernijverleden Nederland (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte weigert excuses te maken voor slavernijverleden Nederland (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV