Özcan Akyol kraakt racismedebat in Beau: "Het was totaal niet coherent"

Özcan Akyol kraakt racismedebat in Beau: "Het was totaal niet coherent"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Vandaag werd er in de Tweede Kamer een stevig racismedebat gevoerd. Wouter de Winther zag dat er allerlei oud zeer naar boven kwam en dat er rekeningetjes moest worden vereffend, maar Özcan Akyol is harder in zijn oordeel: "Er waren heel veel persoonlijke aanvallen, het was totaal niet coherent."

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Özcan Akyol kraakt racismedebat in <em>Beau</em>: &quot;Het was totaal niet coherent&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Vandaag werd er in de Tweede Kamer een stevig racismedebat gevoerd. Wouter de Winther zag dat er allerlei oud zeer naar boven kwam en dat er rekeningetjes moest worden vereffend, maar Özcan Akyol is harder in zijn oordeel: "Er waren heel veel persoonlijke aanvallen, het was totaal niet coherent." Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Lodewijk Asscher fileert Farid Azarkan en partij DENK om etnisch profileren Bekijk deze video » Geert Wilders ziedend: "Wereld is na dood George Floyd knettergek geworden" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Özcan Akyol kraakt racismedebat in Beau: "Het was totaal niet coherent"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Özcan Akyol kraakt racismedebat in Beau: "Het was totaal niet coherent" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV