Beau gemist? Özcan Akyol vond racismedebat aanfluiting: "Sommigen ontkennen nog"

Beau gemist? Özcan Akyol vond racismedebat aanfluiting: "Sommigen ontkennen nog"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

In Beau werd vanavond het stevige racismedebat in de Tweede Kamer nabesproken. Volgens Özcan Akyol was het debat een aanfluiting, om twee belangrijke redenen: er zijn nog altijd politici die ontkennen dat er (institutioneel) racisme is in Nederland en volgens Akyol is er geen enkele politicus die het probleem goed onder woorden kan brengen.

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Özcan Akyol vond racismedebat aanfluiting: &quot;Sommigen ontkennen nog&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. In Beau werd vanavond het stevige racismedebat in de Tweede Kamer nabesproken. Volgens Özcan Akyol was het debat een aanfluiting, om twee belangrijke redenen: er zijn nog altijd politici die ontkennen dat er (institutioneel) racisme is in Nederland en volgens Akyol is er geen enkele politicus die het probleem goed onder woorden kan brengen. Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Lodewijk Asscher fileert Farid Azarkan en partij DENK om etnisch profileren Bekijk deze video » Geert Wilders ziedend: "Wereld is na dood George Floyd knettergek geworden" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Özcan Akyol vond racismedebat aanfluiting: "Sommigen ontkennen nog"

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andere Tijden
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Özcan Akyol vond racismedebat aanfluiting: "Sommigen ontkennen nog" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV