Ophef over nieuwe Videoland-serie gezin Ruinerwold (video)

Ophef over nieuwe Videoland-serie gezin Ruinerwold (video)

Eerder doken deze opvallende beelden op van de vader van het gezin uit Ruinerwold.

De opnames moeten nog beginnen, maar de nieuwe Videoland-serie over het boerderijgezin van Ruinerwold ligt nu al onder vuur. Het gezin was jarenlang verborgen voor de buitenwereld.

Vrijheidsberoving
De zes kinderen van Gerrit-Jan van D. zouden onderworpen zijn aan een streng religieus regime waarbij ze het huis niet uit mochten. De vader kreeg daarbij hulp van klusjesman Josef B. Beide mannen zitten vast en worden onder meer verdacht van vrijheidsberoving en mishandeling.

Rechtzaak
De advocaat van Gerrit-Jan laat weten dat Videoland nooit contact met hem of betrokkenen heeft opgenomen over de serie. Hij vreest dat de dramaserie een negatieve invloed zal hebben op de rechtszaak en de betrokkenen.

Bekijk hier het fragment van Shownieuws waarin advocaat Yehudi Moszkowicz de situatie uitlegd.

Ophef over nieuwe Videoland-serie gezin <em>Ruinerwold</em> (video) Eerder doken deze opvallende beelden op van de vader van het gezin uit Ruinerwold. De opnames moeten nog beginnen, maar de nieuwe Videoland-serie over het boerderijgezin van Ruinerwold ligt nu al onder vuur. Het gezin was jarenlang verborgen voor de buitenwereld. VrijheidsberovingDe zes kinderen van Gerrit-Jan van D. zouden onderworpen zijn aan een streng religieus regime waarbij ze het huis niet uit mochten. De vader kreeg daarbij hulp van klusjesman Josef B. Beide mannen zitten vast en worden onder meer verdacht van vrijheidsberoving en mishandeling. RechtzaakDe advocaat van Gerrit-Jan laat weten dat Videoland nooit contact met hem of betrokkenen heeft opgenomen over de serie. Hij vreest dat de dramaserie een negatieve invloed zal hebben op de rechtszaak en de betrokkenen. Bekijk hier het fragment van Shownieuws waarin advocaat Yehudi Moszkowicz de situatie uitlegd. Bekijk ook Zien: Wesly Bronkhorst vertelt babynieuws in videoboodschap Bekijk deze video » Mijlpaal voor het zoontje van Bridget Maasland: Bridget blikt terug met mooie beelden Bekijk deze video » Roel van Velzen geeft eerste coronaproof concert (video) Bekijk deze video »
TV :
Ophef over nieuwe Videoland-serie gezin Ruinerwold (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ophef over nieuwe Videoland-serie gezin Ruinerwold (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV