André Rieu in het hart van Wenen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

André Rieu in het hart van Wenen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

André Rieu in het hart van Wenen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede van een reeks van drie concerten van violist André Rieu op NPO 1 is vanavond het spectakel op het plein voor de keizerlijke Hofburg in het hartje van Wenen te zien. Weense componistenMet prachtige composities van de beroemdste Weense componisten, voor het mooiste en stijlvolste decor dat je je maar kunt voorstellen. RomantischTijdens de wereldberoemde walsen en melodieën waan je je kijkend en luisterend tijdens dit concert in het romantische Wenen van de 19e eeuw. André Rieu schittert in hilarische video als klusjesman Bekijk deze video » André Rieu legt uit: "Ik moet concerten afgelasten vanwege coronavirus" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In de tweede van een reeks van drie concerten van violist André Rieu op NPO 1 is vanavond het spectakel op het plein voor de keizerlijke Hofburg in het hartje van Wenen te zien.

Weense componisten
Met prachtige composities van de beroemdste Weense componisten, voor het mooiste en stijlvolste decor dat je je maar kunt voorstellen.

Romantisch
Tijdens de wereldberoemde walsen en melodieën waan je je kijkend en luisterend tijdens dit concert in het romantische Wenen van de 19e eeuw.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Rieu in het hart van Wenen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV