100 jaar jong: Gordon in shock door verhaal bejaarde casanova

100 jaar jong: Gordon in shock door verhaal bejaarde casanova

Bekijk hier de oproep van Gordon aan 100-plussers om zich aan te melden voor 100 Jaar Jong.

In 100 Jaar Jong van SBS6 volgt Gordon een aantal 100-plussers om te ontdekken hoe hun levens eruit zien. In deze aflevering wordt hij verrast door een bijzondere onthulling.

Jonger
''Alles functioneert nog,'' laat de oudere man aan Gordon weten terwijl hij hem zijn kamer laat zien. ''Maar met mensen van uw eigen leeftijd?'' reageert Gordon vol ongeloof. De man lacht en wuift met zijn hand. ''Nee nee die zijn natuurlijk allemaal jonger.''

Bekijk hieronder het fragment uit 100 Jaar Jong waarin Gordon meer te weten komt.

De herhalingen van 100 Jaar Jong zijn elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van 100 Jaar Jong terugkijken bij Gids.tv.

<em>100 jaar jong</em>: Gordon in shock door verhaal bejaarde casanova Bekijk hier de oproep van Gordon aan 100-plussers om zich aan te melden voor 100 Jaar Jong. In 100 Jaar Jong van SBS6 volgt Gordon een aantal 100-plussers om te ontdekken hoe hun levens eruit zien. In deze aflevering wordt hij verrast door een bijzondere onthulling. Jonger''Alles functioneert nog,'' laat de oudere man aan Gordon weten terwijl hij hem zijn kamer laat zien. ''Maar met mensen van uw eigen leeftijd?'' reageert Gordon vol ongeloof. De man lacht en wuift met zijn hand. ''Nee nee die zijn natuurlijk allemaal jonger.'' Bekijk hieronder het fragment uit 100 Jaar Jong waarin Gordon meer te weten komt. De herhalingen van 100 Jaar Jong zijn elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van 100 Jaar Jong terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Gordon voelt zich vreselijk door nieuwe maagballon Bekijk deze video » Gordon is hersteld van maagballon-ellende: "Dat was wel even een weekend..." Bekijk deze video » Gordon onder de indruk van rijstijl 101-jarige vrouw, bekijk de beelden Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 100 jaar jong: Gordon in shock door verhaal bejaarde casanova of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier