Beau gemist? Freediver Nanja van Broek haalde wereldrecord met duik van 130 meter

Beau gemist? Freediver Nanja van Broek haalde wereldrecord met duik van 130 meter

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Freediver Nanja van Broek zit bij Beau aan tafel om meer te vertellen over haar bijzondere wereldrecord. Zij heeft namelijk een duik in het water gemaakt van 130 meter, maar dan zonder zuurstoffles. Met haar eigen ademteug zakt ze diep in het water, om vervolgens zelf weer omhoog te zwemmen.

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Freediver Nanja van Broek haalde wereldrecord met duik van 130 meter Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Freediver Nanja van Broek zit bij Beau aan tafel om meer te vertellen over haar bijzondere wereldrecord. Zij heeft namelijk een duik in het water gemaakt van 130 meter, maar dan zonder zuurstoffles. Met haar eigen ademteug zakt ze diep in het water, om vervolgens zelf weer omhoog te zwemmen. Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Beau gemist? Özcan Akyol vond racismedebat aanfluiting: "Sommigen ontkennen nog" Bekijk deze video » Beau gemist? Psychiater Menno Oosterhoff open over zijn dwanggedachten Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Freediver Nanja van Broek haalde wereldrecord met duik van 130 meter

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Freediver Nanja van Broek haalde wereldrecord met duik van 130 meter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV