Pretty Woman donderdag te zien bij Net 5, bekijk de trailer

Pretty Woman donderdag te zien bij Net 5, bekijk de trailer

<em>Pretty Woman</em> donderdag te zien bij <em>Net 5</em>, bekijk de trailer Het koppel Richard Gere en Julia Roberts. Wie kent ze niet? Ze zijn in het echt nooit een stel geweest, maar als je naar Pretty Woman kijkt, zou je toch bijna zeggen van wel. Verdwaalde zakenmanDe Pretty Woman uit de titel is Julia Roberts. Ze speelt prostituee Vivian Ward. Op een goede dag komt ze op straat de verdwaalde zakenman Edward Lewis, gespeeld door Richard Gere, tegen. Voor 20 dollar wijst ze hem de weg naar zijn hotel. Pretty Woman is vanavond donderdag 2 juli om 20:30 uur te zien bij Net 5. Je kunt de film ook streamen via o.a. iTunes en Pathe Thuis. Bekijk ook Bekijk trailer Stateless met Oscarwinnares Cate Blanchett (8 juli op Netflix) Bekijk deze video » Spannende film Fatal Affair vanaf 16 juli op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Film :
Pretty Woman donderdag te zien bij Net 5, bekijk de trailer

Het koppel Richard Gere en Julia Roberts. Wie kent ze niet? Ze zijn in het echt nooit een stel geweest, maar als je naar Pretty Woman kijkt, zou je toch bijna zeggen van wel.

Verdwaalde zakenman
De Pretty Woman uit de titel is Julia Roberts. Ze speelt prostituee Vivian Ward. Op een goede dag komt ze op straat de verdwaalde zakenman Edward Lewis, gespeeld door Richard Gere, tegen. Voor 20 dollar wijst ze hem de weg naar zijn hotel.

Pretty Woman is vanavond donderdag 2 juli om 20:30 uur te zien bij Net 5. Je kunt de film ook streamen via o.a. iTunes en Pathe Thuis.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pretty Woman donderdag te zien bij Net 5, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV