The Patriot met Mel Gibson donderdag te zien bij RTL 7 (trailer)

The Patriot met Mel Gibson donderdag te zien bij RTL 7 (trailer)

<em>The Patriot</em> met <em>Mel Gibson</em> donderdag te zien bij <em>RTL 7</em> (trailer) In The Patriot gaat acteur Mel Gibson letterlijk over lijken om de dood van zijn zoon te wreken. Vanavond is de spannende actiefilm te zien bij RTL 7. Mel GibsonVroeger was Benjamin Martin, gespeeld door Mel Gibson, een militair, maar hij is het vechten zat. Bovendien heeft hij gemerkt dat oorlog het slechtste in hem naar boven haalt. Bekijk de trailer van The Patriot hierboven. The Patriot is vanavond donderdag 2 juli om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt de film ook streamen via o.a. Pathe Thuis.
Film :
The Patriot met Mel Gibson donderdag te zien bij RTL 7 (trailer)

In The Patriot gaat acteur Mel Gibson letterlijk over lijken om de dood van zijn zoon te wreken. Vanavond is de spannende actiefilm te zien bij RTL 7.

Mel Gibson
Vroeger was Benjamin Martin, gespeeld door Mel Gibson, een militair, maar hij is het vechten zat. Bovendien heeft hij gemerkt dat oorlog het slechtste in hem naar boven haalt. Bekijk de trailer van The Patriot hierboven.

The Patriot is vanavond donderdag 2 juli om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt de film ook streamen via o.a. Pathe Thuis.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Patriot met Mel Gibson donderdag te zien bij RTL 7 (trailer) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV