Auto rijdt school binnen in Grootebroek: bekijk beelden van enorme ravage

Auto rijdt school binnen in Grootebroek: bekijk beelden van enorme ravage

In Grootebroek is woensdagavond een man met zijn auto een basisschool binnengereden. En dit heeft voor een enorme ravage en heel wat schade gezorgd.

Veel schade, geen gewonden in de school
Inmiddels is gebleken dat de man expres zijn wagen in de school heeft geparkeerd, wegens een conflict. In de school was een eindfeest van groep 8 toen de man naar binnen reed, maar er zijn geen gewonden gevallen. Wel is de school enorm beschadigd. De dader is door de politie in de boeien geslagen.

Bekijk de video van De Telegraaf met beelden van de enorme ravage in de school in Grootebroek hieronder.

Auto rijdt school binnen in Grootebroek: bekijk beelden van <em>enorme ravage</em> In Grootebroek is woensdagavond een man met zijn auto een basisschool binnengereden. En dit heeft voor een enorme ravage en heel wat schade gezorgd. Veel schade, geen gewonden in de schoolInmiddels is gebleken dat de man expres zijn wagen in de school heeft geparkeerd, wegens een conflict. In de school was een eindfeest van groep 8 toen de man naar binnen reed, maar er zijn geen gewonden gevallen. Wel is de school enorm beschadigd. De dader is door de politie in de boeien geslagen. Bekijk de video van De Telegraaf met beelden van de enorme ravage in de school in Grootebroek hieronder. Auto is basisschool in Grootebroek binnengereden: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Auto rijdt school binnen in Grootebroek: bekijk beelden van enorme ravage


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Auto rijdt school binnen in Grootebroek: bekijk beelden van enorme ravage of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV