Peptalk van oma in We Want More: "Een echte artiest die wordt zo geboren"

Peptalk van oma in We Want More: "Een echte artiest die wordt zo geboren"

De gloednieuwe zangwedstrijd We Want More is afgelopen maand gestart. Het is een enorm spannende strijd, want de jury moet tot de laatste noot van het optreden denken: "We want more!"

Wijsheden van oma
Oma's zijn wijs, zo ook deze in de komende aflevering van We Want More: "Kinderen heb je niet van de luier tot de sluier, maar levenslang met al hun ups en downs. Een echte artiest die wordt geboren die hoeft er niet voor naar school te gaan, dat kun je horen", zegt oma. "Volg je dromen, hij komt er. Dat voel ik, dat is het oma-gevoel", zegt ze trots tegen Hazes.

Bekijk oma's peptalk in de video hieronder.

Peptalk van oma in <em>We Want More</em>: &quot;Een echte artiest die wordt zo geboren&quot; De gloednieuwe zangwedstrijd We Want More is afgelopen maand gestart. Het is een enorm spannende strijd, want de jury moet tot de laatste noot van het optreden denken: "We want more!" Wijsheden van omaOma's zijn wijs, zo ook deze in de komende aflevering van We Want More: "Kinderen heb je niet van de luier tot de sluier, maar levenslang met al hun ups en downs. Een echte artiest die wordt geboren die hoeft er niet voor naar school te gaan, dat kun je horen", zegt oma. "Volg je dromen, hij komt er. Dat voel ik, dat is het oma-gevoel", zegt ze trots tegen Hazes. Bekijk oma's peptalk in de video hieronder. We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: Silver Metz vertelt over zijn deelname aan We Want More Bekijk deze video » Ali B wéér jurylid, nu bij Holland's Got Talent: "Worden mensen me niet zat?" (video) Bekijk deze video »
TV :
Peptalk van oma in We Want More: "Een echte artiest die wordt zo geboren"

We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peptalk van oma in We Want More: "Een echte artiest die wordt zo geboren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV