Video: toestand shorttrackster Lara van Ruijven zeer zorgelijk

Video: toestand shorttrackster Lara van Ruijven zeer zorgelijk

De medische toestand van de 27-jarige Naaldwijkse shorttrackster Lara van Ruijven blijft enorm zorgelijk: "Ook na vannacht is haar situatie nog altijd onveranderd, ze vecht voor haar leven", zegt Carl Mureau van de KNSB tegen RTL Nieuws.

Kunstmatige coma
De wereldkampioene ligt in het ziekenhuis in het Frans Perpignan, waar ze vanwege een auto-immuunreactie op de intensive care belandde. Vervolgens kreeg ze inwendige bloedingen. Bij de lokale omroep Westlandse omroep WOS, waar Naaldwijk onder valt, is er uitgebreid aandacht voor het heftige nieuws: "Ze ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis, waar ze in kunstmatige coma wordt gehouden. De verwachting is dat dit de komende dagen niet zal verbeteren", aldus sportverslaggever Stefan van Eijk.

Reactie bondscoach
Jeroen Otter, shorttrack-bondscoach, deelde donderdag een aangrijpende boodschap voor Lara op Twitter, bekijk die hieronder. Daaronder zie je het item van WOS over de huidige toestand van Van Ruijven.

Video: toestand shorttrackster <em>Lara van Ruijven</em> zeer zorgelijk De medische toestand van de 27-jarige Naaldwijkse shorttrackster Lara van Ruijven blijft enorm zorgelijk: "Ook na vannacht is haar situatie nog altijd onveranderd, ze vecht voor haar leven", zegt Carl Mureau van de KNSB tegen RTL Nieuws. Kunstmatige comaDe wereldkampioene ligt in het ziekenhuis in het Frans Perpignan, waar ze vanwege een auto-immuunreactie op de intensive care belandde. Vervolgens kreeg ze inwendige bloedingen. Bij de lokale omroep Westlandse omroep WOS, waar Naaldwijk onder valt, is er uitgebreid aandacht voor het heftige nieuws: "Ze ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis, waar ze in kunstmatige coma wordt gehouden. De verwachting is dat dit de komende dagen niet zal verbeteren", aldus sportverslaggever Stefan van Eijk. Reactie bondscoachJeroen Otter, shorttrack-bondscoach, deelde donderdag een aangrijpende boodschap voor Lara op Twitter, bekijk die hieronder. Daaronder zie je het item van WOS over de huidige toestand van Van Ruijven. Bekijk ook Suzanne Schulting oppermachtig op EK Shorttrack: winst 500 en 1500 meter Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: toestand shorttrackster Lara van Ruijven zeer zorgelijk

Jouw mening
Reageer hieronder op: "Toestand shorttrackster Lara van Ruijven zeer zorgelijk"Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV