Romy Monteiro dolgelukkig na tekenen nieuwe platendeal: "2020 wordt een top jaar"

Romy Monteiro dolgelukkig na tekenen nieuwe platendeal: "2020 wordt een top jaar"

Romy Monteiro zit heerlijk in haar vel want ze heeft onlangs een nieuwe platendeal getekend: "Je kunt je indenken hoe blij ik ben dat ik eindelijk weer muziek ga maken!"

"2020 wordt een top jaar"
Monteiro deelt een video op Instagram met onder de tekst: "Ik heb besloten dat ik het eerste halfjaar van 2020 wis en gewoon doe alsof het jaar, nu pas begint. Goed idee toch? Ik vind juni een mooie helft om door midden te hakken en te wissen en hupatee, klaar voor het nieuwe jaar ? En hij begint goed! Ik mag een nieuw progamma presenteren voor de Avrotros dat eind juli op tv dagelijks te zien is, genaamd Hitkwis én ik heb een nieuwe platendeal getekend bij @cornelismusicnl Wat ben ik blij om weer aan het werk te mogen gaan want wat ik de afgelopen tijd echt heb gemerkt is dat ik het fijn vind om op te staan met een doel, om iets bij te dragen of dat nu is kettingen rijgen voor een goed doel is of muziek maken en mensen entertainen. Je kunt je dus indenken hoe blij ik ben dat ik eindelijk weer muziek ga maken, waar ik zelf heel blij van wordt en 100% achter sta!! Super zin in deze samenwerking en en en op heel korte termijn muziek uitbrengen!!! Wiehoeeeee! Wordt 2020 wellicht toch nog een top jaar!"

Bekijk hieronder de video met Romy Monteiro bij haar platendeal.

<em>Romy Monteiro</em> dolgelukkig na tekenen <em>nieuwe platendeal</em>: &quot;2020 wordt een top jaar&quot; Romy Monteiro zit heerlijk in haar vel want ze heeft onlangs een nieuwe platendeal getekend: "Je kunt je indenken hoe blij ik ben dat ik eindelijk weer muziek ga maken!" "2020 wordt een top jaar"Monteiro deelt een video op Instagram met onder de tekst: "Ik heb besloten dat ik het eerste halfjaar van 2020 wis en gewoon doe alsof het jaar, nu pas begint. Goed idee toch? Ik vind juni een mooie helft om door midden te hakken en te wissen en hupatee, klaar voor het nieuwe jaar ? En hij begint goed! Ik mag een nieuw progamma presenteren voor de Avrotros dat eind juli op tv dagelijks te zien is, genaamd Hitkwis én ik heb een nieuwe platendeal getekend bij @cornelismusicnl Wat ben ik blij om weer aan het werk te mogen gaan want wat ik de afgelopen tijd echt heb gemerkt is dat ik het fijn vind om op te staan met een doel, om iets bij te dragen of dat nu is kettingen rijgen voor een goed doel is of muziek maken en mensen entertainen. Je kunt je dus indenken hoe blij ik ben dat ik eindelijk weer muziek ga maken, waar ik zelf heel blij van wordt en 100% achter sta!! Super zin in deze samenwerking en en en op heel korte termijn muziek uitbrengen!!! Wiehoeeeee! Wordt 2020 wellicht toch nog een top jaar!" Bekijk hieronder de video met Romy Monteiro bij haar platendeal. Bekijk ook Romy Monteiro presenteert met Kees Tol nieuwe muziekquiz De Hit Kwis Bekijk deze video » Romy Monteiro legt spelregels De Hit Kwis uit en zoekt deelnemers Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Romy Monteiro dolgelukkig na tekenen nieuwe platendeal: "2020 wordt een top jaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV