Bekijk beelden van auto die expres basisschool 't Palet inreed in Grootebroek

Bekijk beelden van auto die expres basisschool 't Palet inreed in Grootebroek

De man die woensdagavond met zijn auto de basisschool 't Palet inreed in Grootebroek deed dat opzettelijk, dat maakt de politie vandaag bekend.

Vader had conflict met school
Hij is de vader (55) van een leerling, maar dit kind was op dat moment niet in het gebouw. Niemand raakte gewond. Volgens de politie was er sprake van een conflict met mensen van de school.

Bekijk hieronder beelden in de basisschool 't Palet na het ongeval.

Bekijk beelden van auto die expres basisschool <em>'t Palet</em> inreed in <em>Grootebroek</em> De man die woensdagavond met zijn auto de basisschool 't Palet inreed in Grootebroek deed dat opzettelijk, dat maakt de politie vandaag bekend. Vader had conflict met schoolHij is de vader (55) van een leerling, maar dit kind was op dat moment niet in het gebouw. Niemand raakte gewond. Volgens de politie was er sprake van een conflict met mensen van de school. Bekijk hieronder beelden in de basisschool 't Palet na het ongeval. Bekijk ook Speciaal moment voor Renate Gerschtanowitz: "Een hoofdstuk afgesloten" Bekijk deze video » Heftig: Vader reed opzettelijk basisschool binnen met auto vertelt politie (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk beelden van auto die expres basisschool 't Palet inreed in Grootebroek

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk beelden van auto die expres basisschool 't Palet inreed in Grootebroek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV