Muggenpraatje bij Qmusic verandert in oorlogsstrategie: "Dan is het klaar!" (video)

Muggenpraatje bij Qmusic verandert in oorlogsstrategie: "Dan is het klaar!" (video)

Mattie Valk gaat 's nachts niet zijn bed uit voor een mug. Marieke Elsinga doet dat wel, helemaal in haar nakie gaat ze achter de mug aan. Of ze legt expres haar been of arm buitenboord, als een soort aas: "Dan mogen ze dat stuk vlees pakken en daar met z'n allen op zitten, en dan is het klaar", zegt ze tegen haar collega's. Mattie vindt het een soort oorlogsstrategie, wat Marieke vertelt.

Bekijk hieronder het muggenpraatje bij Qmusic.

<em>Muggenpraatje</em> bij Qmusic verandert in <em>oorlogsstrategie</em>: &quot;Dan is het klaar!&quot; (video) Mattie Valk gaat 's nachts niet zijn bed uit voor een mug. Marieke Elsinga doet dat wel, helemaal in haar nakie gaat ze achter de mug aan. Of ze legt expres haar been of arm buitenboord, als een soort aas: "Dan mogen ze dat stuk vlees pakken en daar met z'n allen op zitten, en dan is het klaar", zegt ze tegen haar collega's. Mattie vindt het een soort oorlogsstrategie, wat Marieke vertelt. Bekijk hieronder het muggenpraatje bij Qmusic. Bekijk ook Marieke Elsinga huilt tranen met tuiten om verjaardagcadeau Bekijk deze video » Marieke Elsinga raadpleegt Japanse opruimgoeroe Maria Kondo: "6 zakken kleding weg" Bekijk deze video »
Entertainment :
Muggenpraatje bij Qmusic verandert in oorlogsstrategie: "Dan is het klaar!" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Muggenpraatje bij Qmusic verandert in oorlogsstrategie: "Dan is het klaar!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV