Zien: Politie hackt crimineel berichtenverkeer met veel succes

Zien: Politie hackt crimineel berichtenverkeer met veel succes

De politie is er in geslaagd om verschillende telefoons van criminelen te hacken. Deze doorbraak heeft geleid tot een uitzonderlijk goed resultaat.

Goudmijn
Crystal meth-labaratoria zijn ontmanteld, duizenden kilo's cocaïne zijn onderschept en er zijn miljoenen euro's aan contant geld gevonden. De Nederlandse politie spreekt van "het grootste rechercheonderzoek in Nederland ooit" en een "goudmijn aan informatie. Die hebben we gebruikt en die gebruiken we ook in de toekomst."

Bekijk hieronder het fragment uit Goedemorgen Nederland waarin wordt uitgelegd hoe dit is gelukt.

Zien: <em>Politie</em> hackt crimineel berichtenverkeer met veel succes De politie is er in geslaagd om verschillende telefoons van criminelen te hacken. Deze doorbraak heeft geleid tot een uitzonderlijk goed resultaat. GoudmijnCrystal meth-labaratoria zijn ontmanteld, duizenden kilo's cocaïne zijn onderschept en er zijn miljoenen euro's aan contant geld gevonden. De Nederlandse politie spreekt van "het grootste rechercheonderzoek in Nederland ooit" en een "goudmijn aan informatie. Die hebben we gebruikt en die gebruiken we ook in de toekomst." Bekijk hieronder het fragment uit Goedemorgen Nederland waarin wordt uitgelegd hoe dit is gelukt. Bekijk ook Heftig: Vader reed opzettelijk basisschool binnen met auto vertelt politie (video) Bekijk deze video » Bekijk beelden van auto die expres basisschool 't Palet inreed in Grootebroek Bekijk deze video » Zien: grote politie-inval in Eemnes Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Politie hackt crimineel berichtenverkeer met veel succes

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Politie hackt crimineel berichtenverkeer met veel succes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV