Video: Mona Keijzer wil niet meer gebeld worden tijdens pannenkoeken bakken

Video: Mona Keijzer wil niet meer gebeld worden tijdens pannenkoeken bakken

De strijd om het lijsttrekkerschap van het CDA is in volle gang. Degenen die nog in de race zijn moeten daardoor bijzondere manieren bedenken om zich in de kijker te spelen. Daar weet Mona Keijzer wel raad mee, ze stort zich op het verbieden van ongewenste verkooptelefoontjes en doet dat in een bijzonder spotje.

Pannenkoeken
Net wanneer de Volendamse pannenkoeken staat te bakken gaat haar telefoon: "Pfffff", verzucht ze. De staatssecretaris wil duidelijk niet gestoord worden tijdens deze privé-bezigheid. "Ik ga regelen dat je straks alleen nog maar gebeld mag worden wanneer je daar nadrukkelijk toestemming voor hebt gegeven." Bekijk het fragment van het CDA hieronder.

Video: <em>Mona Keijzer</em> wil niet meer gebeld worden tijdens pannenkoeken bakken De strijd om het lijsttrekkerschap van het CDA is in volle gang. Degenen die nog in de race zijn moeten daardoor bijzondere manieren bedenken om zich in de kijker te spelen. Daar weet Mona Keijzer wel raad mee, ze stort zich op het verbieden van ongewenste verkooptelefoontjes en doet dat in een bijzonder spotje. PannenkoekenNet wanneer de Volendamse pannenkoeken staat te bakken gaat haar telefoon: "Pfffff", verzucht ze. De staatssecretaris wil duidelijk niet gestoord worden tijdens deze privé-bezigheid. "Ik ga regelen dat je straks alleen nog maar gebeld mag worden wanneer je daar nadrukkelijk toestemming voor hebt gegeven." Bekijk het fragment van het CDA hieronder. Bekijk ook Beau: Staatssecretaris Mona Keijzer reageert op kandidatuur lijsttrekkerschap Bekijk deze video » Mona Keijzer vertelt waarom ze een geschikte leider voor het CDA is (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Mona Keijzer wil niet meer gebeld worden tijdens pannenkoeken bakken

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Mona Keijzer wil niet meer gebeld worden tijdens pannenkoeken bakken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV