Romee Strijd showt babybuik vanuit de sportschool

Romee Strijd showt babybuik vanuit de sportschool

Topmodel, Romee Strijd is in verwachting van haar eerste kindje en deelt vanuit de sportschool, nu deze weer geopend zijn, wat beelden van haar babybuikje.

Dochter
Trotse Romee deelde al eerder beelden van haar Gender Reveal, waarop te zien is dat ze een meisje krijgt met haar partner Laurens van Leeuwen, de zoon van presentator Bert van Leeuwen.

Bekijk hieronder de beelden die de zwangere Romy donderdag deelt vanuit de gym.

<em>Romee Strijd</em> showt babybuik vanuit de sportschool Topmodel, Romee Strijd is in verwachting van haar eerste kindje en deelt vanuit de sportschool, nu deze weer geopend zijn, wat beelden van haar babybuikje. DochterTrotse Romee deelde al eerder beelden van haar Gender Reveal, waarop te zien is dat ze een meisje krijgt met haar partner Laurens van Leeuwen, de zoon van presentator Bert van Leeuwen. Bekijk hieronder de beelden die de zwangere Romy donderdag deelt vanuit de gym. Bekijk ook Zien: Nederlands topmodel Romee Strijd is zwanger Bekijk deze video » Zwangere Romee Strijd showt babybuikje in strandkleding Bekijk deze video »
Entertainment :
Romee Strijd showt babybuik vanuit de sportschool

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Romee Strijd showt babybuik vanuit de sportschool of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV