Zien: Politie vindt 20 miljoen geheime chatberichten van criminelen

Zien: Politie vindt 20 miljoen geheime chatberichten van criminelen

Bekijk hier hoe de politie dit aanpakte.

De Nederlandse politie werkte samen met politie uit andere Europese landen. Hierdoor slaagden ze erin om 20 miljoen geheime chatberichten te vinden.

Real-time
''Wat alleen in spannende films leek te kunnen, speelde zich de afgelopen weken voor eigen ogen af. We keken wekenlang real-time mee over de schouders van criminelen.''

Goudmijn
De Nederlandse politie spreekt van "het grootste rechercheonderzoek in Nederland ooit" en een "goudmijn aan informatie. Die hebben we gebruikt en die gebruiken we ook in de toekomst."

Bekijk hieronder het fragment van NOS.

Zien: Politie vindt 20 miljoen geheime chatberichten van criminelen Bekijk hier hoe de politie dit aanpakte. De Nederlandse politie werkte samen met politie uit andere Europese landen. Hierdoor slaagden ze erin om 20 miljoen geheime chatberichten te vinden. Real-time''Wat alleen in spannende films leek te kunnen, speelde zich de afgelopen weken voor eigen ogen af. We keken wekenlang real-time mee over de schouders van criminelen.'' GoudmijnDe Nederlandse politie spreekt van "het grootste rechercheonderzoek in Nederland ooit" en een "goudmijn aan informatie. Die hebben we gebruikt en die gebruiken we ook in de toekomst." Bekijk hieronder het fragment van NOS. Bekijk ook Zien: grote politie-inval in Eemnes Bekijk deze video » Zien: Politie hackt crimineel berichtenverkeer met veel succes Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Politie vindt 20 miljoen geheime chatberichten van criminelen

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Politie vindt 20 miljoen geheime chatberichten van criminelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV