Bekijk eerste filmpremière sinds corona: "Spannend en leuk"

Bekijk eerste filmpremière sinds corona: "Spannend en leuk"

Voor het eerst sinds het corona-virus in Nederland is, ging weer een film in première in een bioscoop. De rode loper werd uitgerold voor de kinderfilm Piraten van Hiernaast.

"Beste drie acteurs"
Een van de hoofdrolspelers wordt gespeeld door Tygo Gernandt. Hij vond het best spannend zo'n eerste filmpremière sinds corona. Ook vertelde hij dat de drie jonge acteurs Samuel Beau Reurekas, Celeste Holsheimer en Matti Stooker in de film Piraten van Hiernaast supergoede acteurs zijn: "Het zijn de beste drie acteurs van Nederland op deze leeftijd, echt waar!"

Bekijk hieronder de beelden van de rode loper Piraten van Hiernaast.

Bekijk eerste <em>filmpremière</em> sinds <em>corona</em>: &quot;Spannend en leuk&quot; Voor het eerst sinds het corona-virus in Nederland is, ging weer een film in première in een bioscoop. De rode loper werd uitgerold voor de kinderfilm Piraten van Hiernaast. "Beste drie acteurs"Een van de hoofdrolspelers wordt gespeeld door Tygo Gernandt. Hij vond het best spannend zo'n eerste filmpremière sinds corona. Ook vertelde hij dat de drie jonge acteurs Samuel Beau Reurekas, Celeste Holsheimer en Matti Stooker in de film Piraten van Hiernaast supergoede acteurs zijn: "Het zijn de beste drie acteurs van Nederland op deze leeftijd, echt waar!" Bekijk hieronder de beelden van de rode loper Piraten van Hiernaast. Piraten van Hiernaast is vanaf nu te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk ook Tygo In De Psychiatrie: Jongen sluit zich 10 maanden per jaar op in badkamer Bekijk deze video » Beau gemist? Zo werd comedy Covid Criminals Amsterdam gemaakt tijdens coronacrisis Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk eerste filmpremière sinds corona: "Spannend en leuk"

Piraten van Hiernaast is vanaf nu te zien in de Nederlandse bioscopen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste filmpremière sinds corona: "Spannend en leuk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV