Reisadvies Portugal opnieuw oranje (video)

Reisadvies Portugal opnieuw oranje (video)

Steeds meer grenzen gaan open, maar toch blijft voorzichtigheid belangrijk. Dat blijkt maar weer uit het nieuwe reisadvies voor Portugal.

Oranje
Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor delen van Portugal weer op oranje gezet. Dat betekent dat alleen noodzakelijke reizen naar die regio nog zijn toegestaan.

Bekijk hieronder het fragment van AD waarin een verslaggever ter plaatse de situatie uitlegd.

<em>Reisadvies</em> Portugal opnieuw oranje (video) Steeds meer grenzen gaan open, maar toch blijft voorzichtigheid belangrijk. Dat blijkt maar weer uit het nieuwe reisadvies voor Portugal. OranjeHet ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor delen van Portugal weer op oranje gezet. Dat betekent dat alleen noodzakelijke reizen naar die regio nog zijn toegestaan. Bekijk hieronder het fragment van AD waarin een verslaggever ter plaatse de situatie uitlegd. Bekijk ook Corendon in de clinch met Mark Rutte door vakanties Turkije (video) Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: omvallen reisorganisaties kost mogelijk 8000 banen Bekijk deze video »
Nieuws :
Reisadvies Portugal opnieuw oranje (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Reisadvies Portugal opnieuw oranje (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV