Rachel Hazes reageert op samenzijn Monique Westenberg & Roxeanne Hazes

Rachel Hazes reageert op samenzijn Monique Westenberg & Roxeanne Hazes

Rachel Hazes heeft in de Story gereageerd op de ontmoeting van Monique Westenberg en Roxeanne Hazes. Hoewel Rachel de twee dames zelf nauwelijks tot nooit spreekt, is ze erg blij met het nieuws…

Fender en André
De dochter en schoondochter van Rachel hebben onlangs foto’s gedeeld op Instagram, waarop te zien is hoe hun zoontjes met elkaar spelen in de tuin. Fender en André lijken het leuk te hebben gehad samen.

"Als oma heel blij"
De foto met kleine André doet oma Rachel veel goed: “Ik kan weinig zeggen over deze ontmoeting”, zegt ze in weekblad Story. “Maar ik ben blij met deze stap in de goede richting. Als je dit voorbij ziet komen, ben je als oma heel blij.”

In het Shownieuws-fragment hieronder hebben ze het over de foto van de twee zoontjes van Monique en Roxeanne samen.

<em>Rachel Hazes</em> reageert op samenzijn <em>Monique Westenberg</em> &amp; <em>Roxeanne Hazes</em> Rachel Hazes heeft in de Story gereageerd op de ontmoeting van Monique Westenberg en Roxeanne Hazes. Hoewel Rachel de twee dames zelf nauwelijks tot nooit spreekt, is ze erg blij met het nieuws… Fender en AndréDe dochter en schoondochter van Rachel hebben onlangs foto’s gedeeld op Instagram, waarop te zien is hoe hun zoontjes met elkaar spelen in de tuin. Fender en André lijken het leuk te hebben gehad samen. "Als oma heel blij"De foto met kleine André doet oma Rachel veel goed: “Ik kan weinig zeggen over deze ontmoeting”, zegt ze in weekblad Story. “Maar ik ben blij met deze stap in de goede richting. Als je dit voorbij ziet komen, ben je als oma heel blij.” In het Shownieuws-fragment hieronder hebben ze het over de foto van de twee zoontjes van Monique en Roxeanne samen.
Entertainment :
Rachel Hazes reageert op samenzijn Monique Westenberg & Roxeanne Hazes

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rachel Hazes reageert op samenzijn Monique Westenberg & Roxeanne Hazes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV