Buren vertrouwen elkaar niet in Mr. Frank Visser doet uitspraak: ''Heeft u eigenlijk wel echt epilepsie?''

Buren vertrouwen elkaar niet in Mr. Frank Visser doet uitspraak: ''Heeft u eigenlijk wel echt epilepsie?''

Hieronder zie je een fragment uit Mr. Frank Visser doet uitspraak. Je kunt na afloop de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Mr. Visser reist in aflevering 14 af naar Soesterberg waar de rust van Marlène ruw wordt verstoord door haar hoogbejaarde buurvrouw. Die maakt er namelijk een gewoonte van om haar televisie dag en nacht keihard aan te zetten.

''Dus ik zou naar een psychiater moeten, denk je?''
De 90-jarige buurvrouw in kwestie, mevrouw Hooft, ontkent niet dat ze graag naar talkshows kijkt, maar no way dat het geluid te horen zou zijn in het appartement van Marlène. Ook de dochter doet wat heftige uitspraken over Marlène. Zo beticht ze haar van het liegen over het hebben van epilepsie. Bekijk het hele item in de video hieronder.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 21:25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Buren vertrouwen elkaar niet in <em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>: ''Heeft u eigenlijk wel echt epilepsie?'' Hieronder zie je een fragment uit Mr. Frank Visser doet uitspraak. Je kunt na afloop de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv. Mr. Visser reist in aflevering 14 af naar Soesterberg waar de rust van Marlène ruw wordt verstoord door haar hoogbejaarde buurvrouw. Die maakt er namelijk een gewoonte van om haar televisie dag en nacht keihard aan te zetten. ''Dus ik zou naar een psychiater moeten, denk je?''De 90-jarige buurvrouw in kwestie, mevrouw Hooft, ontkent niet dat ze graag naar talkshows kijkt, maar no way dat het geluid te horen zou zijn in het appartement van Marlène. Ook de dochter doet wat heftige uitspraken over Marlène. Zo beticht ze haar van het liegen over het hebben van epilepsie. Bekijk het hele item in de video hieronder. Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 21:25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Mr. Frank. Visser doet Uitspraak: Meneer Nijland is héél erg boos Bekijk deze video » Opnieuw heftige ruzie in Mr. Frank Visser doet uitspraak: "Je liegt als een aap!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Buren vertrouwen elkaar niet in Mr. Frank Visser doet uitspraak: ''Heeft u eigenlijk wel echt epilepsie?''

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Buren vertrouwen elkaar niet in Mr. Frank Visser doet uitspraak: ''Heeft u eigenlijk wel echt epilepsie?'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV