Zien: Marieke Elsinga vindt rijgedrag van vriend onaantrekkelijk

Zien: Marieke Elsinga vindt rijgedrag van vriend onaantrekkelijk

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Marieke Elsinga vertelde afgelopen week, terwijl de muziek rustig aan het draaien was, dat haar vriend niet zo goed kan autorijden. Het was zeker niet de bedoeling dat dit naar buiten zou komen, maar collega's Mattie Valk en Tom de Graaf deden dit toch..

Bekijk het hele gesprek over het rijgedrag van de vriend van Marieke Elsinga in de video van Qmusic hieronder.

Zien: <em>Marieke Elsinga</em> vindt rijgedrag van vriend onaantrekkelijk Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Marieke Elsinga vertelde afgelopen week, terwijl de muziek rustig aan het draaien was, dat haar vriend niet zo goed kan autorijden. Het was zeker niet de bedoeling dat dit naar buiten zou komen, maar collega's Mattie Valk en Tom de Graaf deden dit toch.. Bekijk het hele gesprek over het rijgedrag van de vriend van Marieke Elsinga in de video van Qmusic hieronder. Marieke Elsinga huilt tranen met tuiten om verjaardagcadeau Bekijk deze video » Marieke Elsinga onzeker na benadering van afslankmerk (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Marieke Elsinga vindt rijgedrag van vriend onaantrekkelijk

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Marieke Elsinga vindt rijgedrag van vriend onaantrekkelijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV